Video opnames van Solid

Hier kunt u een overzicht vinden van enkele video opnames van het Vrouwenkoor Solid. Naast elke video staat een omschrijving waar de video gemaakt is en andere interessante informatie. Vergeet ook niet om ons fotoalbum te bekijken.

 

Angel

Dit arrangement van Gert-Jan Hoekstra is van het originele nummer van Sarah Mclachlan.

Tijdens het jubileumconcert van het 15-jarig bestaan van Solid en ter ere van de CD presentatie op 10 mei 2014 was dit één van de primeur nummers .

 

 

Empire state of mind

Dit nummer, origineel van Alicia Keys, werd door Solid gezongen tijdens het zangconcours van de Bond van Friese Zangkoren in Friesland op zaterdag 13-04-2013 in de Oerdracht in Joure.

Net als vorig jaar behaalde Solid de 1e prijs met 253 punten van de vakjury en de 1e prijs van de publieksjury met een 8.6, Empire state of mind en Brazen Weep waren de concoursnummers.

 

 

The Netherlands 12 points

Op zaterdag 25 mei 2013 werd door Keunstwurk het korenfestival de Stipelrunte georganiseerd. Diverse koren zingen tegelijk op verschillende lokaties in kerkjes in de regio Oudehorne/Nieuwehorne e.o.

Deze opname is gemaakt in Oudeschoot. The Netherlands 12 points is een arrangement van Gert-Jan Hoekstra en een leuke medley van eurovisiesongfestivalnummers.

 

Ik heb je lief

Dit gevoelige nummer, ook wel bekend geworden door Paul de Leeuw, is ook nog steeds een van onze favorieten. Het nummer wordt door ons op vele diverse gelegenheden gezongen.

Zo ook tijdens een trouwceremonie op 15 juni 2013 in de Koepelkerk te Berlikum.

 

 

Gabriella's sang

Het prachtige nummer uit de zweedse film "As it is in heaven" is al door vele koren gezongen. Dit arrangement is van Gert-Jan Hoekstra en werd gezongen tijdens het winterkorenfestival op zaterdag 15 december 2012 in het Natuurmuseum te Leeuwarden.

Soliste is Esmee Regterschot.

 

Brazen weep

Dit nummer, origineel van Skunk Anansie, werd door Solid gezongen tijdens het zangconcours van de Bond van Friese Zangkoren in Friesland op zaterdag 13-04-2013 in de Oerdracht in Joure.

Net als vorig jaar behaalde Solid de 1e prijs met 253 punten van de vakjury en de 1e prijs van de publieksjury met een 8.6, Empire state of mind en Brazen Weep waren de concoursnummers.